Saturday, May 21, 2011

Saturday 9: Rain



1. It's Spring, grilling begins! If you plan a picnic, do you bow out if it rains?
Ans: No way. I would rather like to sleep.

2. Do you prefer food grilled on a charcoal or gas grill?
Ans: The food is good if you use charcoal.

3. We're at the first grilling picnic. What's your meat order?
Ans: Porterhouse I guess.

4. What side dishes do you want?
Ans: Fruit Salad.

5. Now, where do prefer to eat: at the picnic table or inside?
Ans: Picnic table.

6. You were asked to bring a dish. What do you bring?
Ans: Macaroni salad, mango float.

7. Does it bother you to have citronella candles burning if you are eating or cooking outside?
Ans: What is citronella candles? Is that a scented candles?

8. What fellow bloggers do you want to meet at the picnic?
Ans: Those who love to eat.

9. Does there need to be a pool at the picnic, your choice?
Ans: Pool, much better.