Saturday, February 5, 2011

Saturday 9: Margaritaville

1. Tell us about a time that you had way too much Jose Cuervo.
Ans: I don’t him. Is he a cousin of Johnny Walker?

2. Do you agree with the following statement: "The older you get, the faster time goes by."?
Ans: I don’t know. I am still young.

3. What do you usually do during your "down time?"
Ans: Down time?? Sleeping I guess. Well, actually when I am feeling down, I tried to do something that I could enjoy, like shopping or watching movie at the movie theater with a friend, of course.

4. When it comes to the opposite sex, do you feel you have a grasp on 'em - or do they continue to just surprise you?
Ans: I think I should ask my ex about this.

5. What is your home town famous for?
Ans: A fruit and its called Durian. It’s a fruit that smells like hell but tastes like heaven.

6. How many romantic relationships have you had?
Ans: Do I need to divulge this?

7. What's the best concert that you've ever been to?
Ans: Oh it was Regine Velasquez concert. She’s the best performer, and a great singer.

8. Which famous person would you like to meet? Why?
Ans: Barak Obama, why, because he’s the president of the US of A. lol

9. Has a newspaper or television reporter ever interviewed you? If so, what were the circumstances and what did you think when you read or saw what you said?
Ans: Yes, it was an ambush interview about tuition fee increase when I was in college and it was not bad for I was still pretty on TV. lol

Join this Saturday 9 meme and have fun answering those 9 questions every Saturday.