Saturday, February 19, 2011

Saturday 9: Gimme Three Steps

Saturday 9: Gimme Three Steps

1. Has anyone ever got angry with you for flirting with their partner or date?
Ans: No, I never flirted to anyone; in fact I am aloof with men.

2. What is your favorite movie line or speech? (Set the scene so we appreciate it in context.)
Ans: Rose: Jack! Jack!          Jack: Rose! Rose! Lol.

3. What is something that has happened to you that you would consider a miracle?
Ans: I became a mother ha ha.

4. What do you try to stay away from?
Ans: Stay away from whom?

5. What is it too late for?
Ans:Too late to join Miss Philippine Pageant. lol

6. If you could write three newspaper headlines, which would come true, what would they be?
Ans: No idea…

7. When was the last time you apologized to someone?
Ans: Only now ha ha.

8. If you to find out now that you would very well known after you die, what do you think it might be for? (Feel free to pick an accomplishment that you have yet to do.)
Ans: That I die very pretty. lol

9. Are you easily angered or able to handle every situation calmly?
Ans: It depends on the mood.

If you want to participate this Q & A meme, click the badge above.