Saturday, January 22, 2011

Saturday 9 - A Woman from Tokyo



Saturday 9: My Woman From Tokyo

1. Have you ever been to Japan? If not would you like to travel there?
Ans: Never and Japan is one of my dream place to visit.

2. Have you ever played a game that required removal of clothing?
Ans: Yes, with my partner lol.

3. Have you ever dated one of your best friends?
Ans: Friendly date, yes.

4. Have you ever kissed someone you didn't know?
Ans: What?? Vad??

5. What is your secret guaranteed weeping movie?
Ans: Hmm Ghost?? Ah no…hmm..can’t remember which movie.

6. What feature are you most insecure about?
Ans: None…I am contented of what I have.

7. What do you miss most about being young?
Ans: Can go anywhere.

8. Who is the most annoying musical artist EVER?
Ans: Annoying…I guess the hard rock band…hehehe

9. Have you ever applied for a job that was an internet hoax, asking for credit history and your social security number?
Ans: Job? And asking for a credit history? Is it a job or applying for a credit card.

Happy Weekend!