Saturday, January 29, 2011

Saturday 9: What a Fool Believes

1. What celebrity do you think is the MOST foolish?
Ans: The one who always make foolish things. lol

2. What are 5 things you don't care about?
Ans: Politicians, celebrities, my neighbor’s business, my stalkers, and my mom’s religion.

3. What 'issue' do you think your opinion is so right about that you end up trying to sway others to your point of view?
Ans: I can’t think of any issue that needs my opinion right now.

4. What personality do you like to listen to on the radio?
Ans: I seldom listens a radio program so I don’t know.

5. What culture are you fascinated by?
Ans: I guess our culture because I have not yet studied other cultures.

6. You are alone with your lover's diary. What do you do?
Ans: Read it. lol

7. What frustrates you?
Ans: Anything that I didn’t accomplish.

8. Do you remember the first time you were on the internet? What did you do first?
Ans: Hmm…I couldn’t remember anymore.

9. What was the biggest fight you have ever had with someone?
Ans: Fight with my ex I guess. (At court and I won)..haha.