Saturday, January 8, 2011

Saturday 9: Closer to Home

1. Where did you grow up? Where do you consider home?
Ans: Half in Davao, and half in Manila, and now I am back here in Davao because this is my home.

2. If you could paint your car any color with no loss in value, what color would it be?
Ans: White I guess.

3. What do you think comes after death?
Ans: Waiting for the judgment, it’s either you will go to heaven or hell.

4. Name a TV show that should NOT be renewed for another season.
Ans: International TV show?? I have no idea.

5. If you could have a free subscription to any online service, which would you like to have?
Ans: Anti-virus software, or tools that can detect spammers.

6. Where did you think you'd be at the age you are now?
Ans: I will be soon migrating Sweden.

7. What did you want to be when you grew up?
Ans: Ha?? You mean when I am old?? Well, I will be back here in Davao.

8. If you were to suddenly become famous, and were forced to change names, what would you choose as your stage name?
Ans: Crazy Kat.. lol

9. What is the first book that you can remember reading by yourself as a child?
Ans: Pepe and Pilar. It’s a book from the school and we were forced to memorize some of the poems in there grrrrrrrrr.

Do you want to join this answer the question game? Then, hit the badge above.

Have a great weekend everyone.