Saturday, December 11, 2010

Saturday 9

Saturday 9: Reason to Believe

1. Has anyone asked you to believe in something that called for a huge leap of faith on your part?
Ans: Yes

2. When is the last time you moved? Why did you move?
Ans: In 2005 here in Davao. We left our residence in Manila for I thought my parents will travel Canada and nobody will take care of our house here in Davao. But things had changed, father decided not to go there in Canada for he is scared with the cold weather.

3. Malls? ..or one Internet? Are you doing more online shopping this year? The polls say we are, but I'm curious about what the real people are doing.
Ans: Malls, never tried to shop online.

4. Do you remember the first meme you participated in and if so, what was it?
Ans: I couldn’t remember anymore, sorry.

5. If you could invent something, what would it be?
Ans: I want to invent a machine hat, that whenever you will put it on your head, you will easily learn things especially for students.

6. Are you finished with your shopping? Do you still a few things to go? What? Not even a game plan? ...or is there just one person you're having trouble finding something for?
Ans: Not yet! I finished for my kids but not yet for my nephew, nieces and godchildren, hu hu hu.

7. What's left to do at your place (or where you are going)? Is the tree up? ...or maybe you're just happy you found the Christmas coffee mug and are calling that good?
Ans: The tree is not yet up hahaha. I wish I could buy even just a mug for myself hahaha.

8. Is your life turning out the way you thought it would when you were a kid? If not, is it better or worse?
Ans: Better and Worse..haha

9. Tell us about something you'll miss about 2010.
Ans: I miss my PR 3 on this blog. I lost it in March. I wish Mr. G will give it back to me before the year ends.

Click the badge above for more S9's entries.
Have a wonderful weekend everyone.