Saturday, November 27, 2010

Saturday 9: Dark Lady

Here we go....

1. Have you ever been to a fortune teller? If yes, what happened?
Ans: Yes, many times when I was in Manila. Her predictions were true because it really happened to me.

2. How do you cope in an uncomfortable social situation?
Ans: Maybe walk away without being notice.

3. A genie appears (of course). She asks, “If you had 3 wishes but each took 3 years off your life, what would you wish for and why?”
Ans: A happy family life, a successful children, tour the world Ha ha.

4. Would you rather lose your soul mate or never meet them at all?
Ans: I would rather like to meet him.

5. What is the hardest thing that you have ever had to do?
Ans: Raising my kids alone.

6. Have you ever had a miracle happen to you or your loved ones?
Ans: Yes, when I was young.

7. Tell us about a quote that you can relate to. Why can you relate with it?:
Ans: There is only one happiness in life, to love and be loved.

8. What personality trait has gotten you into the most trouble?
Ans: Trusting easily.

9. For those in The States, how was your Turkey Day? If not from the US, do you celebrate a day like Thanksgiving?
Ans: No. We only celebrate thanksgiving if there is something to be thankful for like achieving your goals, passing a CPA Board Exam, etc. or getting your first salary on your first job.