Sunday, October 10, 2010

Sunday Stealing



Cheers to all of us thieves!

Sunday Stealing: Another 50 Questions Meme, Part One (perhaps)

1. When you looked at yourself in the mirror today, what was the first thing you thought?
Ans: I am getting older huh u!

2. How much cash do you have on you?
Ans: Cash on Hand or Cash in Bank?

3. What’s a word that rhymes with DOOR?
Ans: poor

4. Favorite planet?
Ans: Earth

5. Who is the 4th person on your missed call list on your cell phone?
Ans: My cousin, her name is MariKris

6. What is your favorite ring tone on your phone?
Ans: it’s my recorded voice saying “pls. pick up the telephone”…if just a message tone…it’s my son’s voice saying in a husky voice “message….messageee….messageeeeeeeeeeeeee!

7. What shirt are you wear?
Ans: I am wearing tank right now.

8. Do you label yourself?
Ans: To whom?

9. Name the brand of the shoes you’re currently wearing?
Ans: I am in the house so I am just wearing house slippers with Disneyland character.

10. Bright or Dark Room?
Ans: Dark when sleeping.

11. Did you do anything to celebrate John Lennon's 70th yesterday?
Ans: No…I am not his fan but I know some of his songs.

12. What does your watch look like?
Ans: Ladies small watch.

13. What were you doing at midnight last night?
Ans: sleeping

14. What did your last text message you received on your cell say?
Ans: Jag Alskar Dig…God natt och sov gott.

15. Where is your nearest 7-11?
Ans: There is no 7-11 here.

16. What’s a word that you say a lot?
Ans: hay sus! Hot sauce!

17. Who told you he/she loved you last?
Ans: my kids

18. Last furry thing you touched?
Ans: my cat.

19. How many drugs have you done in the last three days?
Ans: none

20. How many rolls of film do you need developed?
Ans: my cam is digital so I don’t need a film.

21. Favorite age you have been so far?
Ans: 25 when I gave birth to my first child.

22. Your worst enemy?
Ans: The father of my children. He never supported our kids financially ever since.

23. What is your current desktop picture (extra points if you post it.)?
Ans: Me.

24. What was the last thing you said to someone?
Ans: Bye!

25. If you had to choose between a million bucks or to be able to fly what would it be?
Ans: Fly like Superman? With a million bucks, I could also fly anywhere…so I probably choose a million bucks. Now where is it? lol.