Saturday, October 9, 2010

Saturday 9



Saturday 9: Hush

1. In a social setting, are you more of a talker or a listener?
Ans: talker if the topic is not boring…listener if it is all about gossip hehe

2. Do you take compliments well?
Ans: Not all the time.

3. Are you judgmental?
Ans: No. I don’t like to judge people because I don’t like them to judge me either.

4. Do you think more about the past, present or future?
Ans: present and future

5. What do you hate?
Ans: If there are things left undone.

6. Use three words to describe yourself.
Ans: a friendly blogger, addicted to memes, and longing for more opps

7. Do you celebrate Halloween? Explain:
Ans: Oh not for myself but for my son and I allow him to join any Halloween activities because it is fun indeed.

8. If you were mixing up a witches brew, what would be in it?
Ans: I guess ram with cola.

9. If you're in a room with two beds, which one do you sleep on?
Ans: The one that I want.

Enjoy your weekend everyone!