Saturday, October 30, 2010

Saturday 9


Saturday 9: Elected

1. Many of my friends have commented they cannot discuss politics with co-workers, family, friends and others without conflict rearing its ugly head. Do you feel you can talk with your family and friends about this particularly divisive election?
Ans: yeah, why not.

2. Do you know who you're voting for in next week's election? How did you decide?
Ans: We’ve just finished last Monday our Barangay election, the lowest form of government bodies and I’ve done my part.

3. What do you think is the most important issue in next Tuesday's election?
Ans: Oh here? For the Barangay election, next issue would be cleaning and removing all the banners, posters that they posted on the wall, or posts.

4. Can you go a day without laughing?
Ans: No, that is hard for me.

5. Do you think that you can chose who you want to love?
Ans: Yes, of course.

6. Have you ever been on stage? For what?
Ans: Yes, many times. I started singing on the stage at the age of 7 years old.

7. Would you ever live in a different country? If yes, where?
Ans: Yes, Sweden.

8. Any plans for Halloween?
Ans: No trick and treat for we have a bad weather here but as a Filipino tradition, I will cook something we can bring and eat at the cemetery.

9. The last costume that you wore, what was it and why did you choose it?
Ans: For the Halloween, I never tried but as a part of the play at the school before the Halloween, well, it was just a school uniform for I was the ghost student.




Enjoy your weekend everyone.

Friday, October 29, 2010

Friday Fill-Ins


So...here we go!

1. While the cat's away, we will rejoice.

2. Your Halloween costume is fabuloso!

3. Children are good when they are sleeping.

4. I am dead tired when I get home from work or shopping or what have you.

5. This may seem odd, but I have nothing to do with it.

6. Visiting our love ones at the cemetery on the night of All Souls Day is perfect and that seems like a fine idea to me!

7. And as for the weekend, tonight I'm looking forward to sleep early for I am really dead tired, tomorrow my plans include blog hopping for I am absent today lol, and then I’ll pay our electric bill in the afternoon and Sunday, I want to shop for some important thing!


Thursday, October 28, 2010

Nostalgic Thursday

Photobucket

It’s time for Nostalgic meme again, and thanks to Pretty Rose for hosting this meme. Anyway, here’s my entry for today. It’s kinda long, but I guess it’s worth reading.

Last week, it was all about our pictures when we were young. I know you were intrigued why I can’t accept that we look the same with my mother. Honestly, I really look like my mother. Aside from the looks, I got her big hips, skin, the way she walked, but I didn’t get her height for she is 5’8, and I am only 5’3. Well, I am glad that I only got her looks and not her being a person.

Here are our differences:

Mother : She has no neighbors, no friends meaning she is not friendly, and very strict.
Me: Very friendly, and my mother got mad at me because of this.

Mother: She is ungenerous, penny-pinching and selfish. (kuripot, madamot, at kayang kumain mag-isa sa harap mo, hindi marunong mag-aya ng kain)
Me: Generous, giving, and charitable.

Mother: She is a great nagger to my father. If you can’t hear my mother nagging to my father, that means she is sick.
Me: I never nag to my ex. I just cried in the corner if I am mad. We had a fight but nobody knows that we were fighting.

Mother: She is religious in her own beliefs but her religious group is something questionable to me for they claimed that God is a woman.
Me: I can’t tell that I am religious, but I go to church and attended a mass or novena on Sundays.

Mother: She is so clean in the house; everything is in order, very organized.
Me: Lazy, but I will not wait til the house looks like a forest. Unorganized and I have a habit of “I’ll do it later”(or manana habit) but the question is when is that? lol.

Mother: Perfectionist, demanding, moody (sala sa init, sala sa lamig)
Me : Whatever!

Another reason why I am not close to my mother, It is because I can still remember how she treated me when I was young. I am the eldest and she hated me so much. I could remember that she tightened me up with a rope to the leg of our table, so she could play her bingo game on that day. Luckily, our neighbor saw me at the window, and I was crying. The neighbors forcefully open the door and released me from being held with a rope. Guess how old I was when my mother did this. I was 5 to 6 years old then. My mother beats me with my father’s belt, sometimes a punch, and sometimes a double face slapping.

In everything I do is a mistake to her until now. Now that I am old, middle age I mean lol, despite of being a battled child, I am trying my best that she will like me by giving simple things she never had before, but she never appreciated it. NEVER!!. She will just accept it, and you can’t hear any words from her. Lastly, I went to school and finished my degree on my own. Oh! Wait, I should thank her, by the way, for I also got her brain, and I passed it to my kids as well.

1976 - Our House
This was the picture where Janjan told us that the little boy on the picture looks like him, the girl was his lola but actually it was me, and then the man was his lolo. Sorry if it is blurry. Next week, I'll post some of my pictures when I was younger.

Wednesday, October 27, 2010

ABC Wednesday


O….is for Orange Color

These are the orange plant pots from my cousin’s house and the little girl in the picture is my niece. She is number one fan of Dora, The explorer. She also loves to pose in front of the camera. By the way, my cousin loves orange that is why even their couch, she covered it with orange color.



Thanks to Denise Nesbitt and her team for continuously hosting this educational meme every Wednesday.

Monday, October 25, 2010

Blue Monday - Barbie Dolls


Barbie Doll and her beautiful gowns. There was a Barbie Doll's gown competition at the mall a few weeks ago and timely enough, I was at the entertainment area where the competition was held. So, here are the gorgeous, dazzling gowns of Barbie.



Thanks again to Smiling Sally once again for hosting this bluetiful Monday.

Saturday, October 23, 2010

Saturday 9



Saturday 9: I'm So Proud

1. What are you proud of?
Ans: My kids. They are both smart when it comes to their studies.

2. What is the best thing you’ve ever won as a prize? How did you win it?
Ans. When I was pregnant to my youngest, I won 5 digits lotto, the 6/45.

3. Tell us about something you've done that in retrospect was a waste of time.
Ans: Believing him that he will change.

4. How old were you when life changed the most for you? How did it change?
Ans: At 23 and got a child at 25. No more gimmick, night party with friends because I was full time mother and wife.

5. Tell us about a place you that you've been that you considered to be very tranquil.
Ans: Church

6. Who is your favorite news anchor/reporter? Why?
Ans: Ted Failon, and Julius Babao, (ABS-CBN). Why? because they are a good news anchormen.

7. If you were to have the opportunity to name a new town or city, what would you call it? Why?
Ans: My full name perhaps. Why? Because I like my name, that’s all.

8. What is something about which you've always wondered but have not yet found a good answer?
Ans: Why there are poor people and rich people in this world. Why not all of us are rich?

9. When you can't go to sleep, what is your personal remedy to help yourself drift into Lullabyland?
Ans: Blogging and sometimes I played Text Twist or Bookworm.

Friday, October 22, 2010

Friday Fill-Ins


TGIF!

So...here we go!

1. One of my strongest beliefs is I will survive even without a partner.

2. My dream is huge!

3. The sky is cloudy with a threat of rain and wind and cold, so I would rather stay inside our house and do blogging..

4. Listening to my favorite music is comforting to me.

5. I always thought I'd be the lucky one.

6. It was not dark and then I went outside to look at the full moon.

7. And as for the weekend, tonight I'm looking forward to blog hop before going to bed, tomorrow my plans include blogging, marketing, and perhaps window shopping in the afternoon and Sunday, I want to relax!

Thursday, October 21, 2010

Nostalgic Thursday

Photobucket

Thanks to Rose,the host of this meme.

This morning I went to internet cafĂ© just to scan my old pictures that my niece found from my mother’s box but sad to say, I forgot to pick it up this afternoon, so probably I will post it on Thursday. I didn’t know that she still has our pictures when we were young. My niece was so excited when she found the pictures. It was me, my youngest brother, my father and our dog on the picture. She was laughing out loud when she saw that her “lolo” (grandfather) looks like his Uncle Roy (my brother).

I was 14 years old on the picture and my brother was 7 years old. I was laughing too when I saw my brother’s picture because he looks like Janjan when he was small. Janjan on the other hand, was confused who was the young boy on the picture that looks like him ha ha When I asked him the people on the picture, he pointed one by one and said, this one is “lolo” (grandfather), this one is “lola” (grandmother), this one “I don’t know but he looks like me” and this one is a dog.

Jason and I were laughing out loud because he pointed me on the picture and said it was his grandmother?!? Waaaaaa Oh! My gulay! I can’t accept the fact that I look like my mother. No way highway! Holy cow carabao! My mother was laughing too when see heard from Janjan that it was her on the picture and not me. Waaaaa masaya sya na kamukha ko daw sya!?! Hindi maaaring magka mukha kami!!! Haha.

Well, honestly, I was happy to see our pictures when we were young, at least I know now that Janjan looks like my brother Roy and I look like my mother grrrrrrrr! Haha! I’ll post the picture next week, promise.

Music is our passion.

Nowadays, kids love to play their playstation games or playing to their cell phone. I wonder if you still remember some board games like backgammon, chess, checkers, etc. Do you know that my son wants to buy backgammon sets? Yes, my son loves board games. When he was young, he always asked me to buy any board games like Chess, Dominos, Scrabble, Game of the General, Snake and Ladder, just to name a few. On the other hand, my youngest is dissimilar to his big brother. He doesn't like any board games. He’s on electronic games like playstation, MP3, remote toy cars, and computer games. One thing they are in common is that, they both love music, and they usually sing together. That’s what they got from me, and I am proud of it.

Tuesday, October 19, 2010

I was with my uncle and cousin.

Hi everyone! Do you miss me? Lol. Sorry guys, I was absent yesterday for I have to go with my cousin and his father. His father visited us here in Davao. He’s actually living in Manila. When I asked my uncle when the last time he visited Davao was, he said, in 2004, oh! Well, I was still in Manila at that time. Anyway, I had a great day with my uncle. We went to the place where we live before, and I was surprised. The place was totally new to me. I don’t even remembered the name of the streets, and the way going out and in of the village because it has now lots of houses. I got back here in Davao late 2005, but I didn’t have a chance to visit our old place.

Since it was the last day of my uncle’s vacation here, my uncle didn’t waste his time. We went to all his cousins, brothers and one dying sister. We even visited the grave of his uncles and sister at the Davao Memorial Park. After the whole day walking, riding a taxi, eating, etc etc…we sent him to the airport at 7:00 in the evening. I know in his heart, he was happy for he had a great time even on a very short period of time with his grandchildren, his son and the family.

Saturday, October 16, 2010

Saturday 9




Saturday 9: Spooky

1. Does anything about Halloween “spook” you?
Ans: Yes, some people did it.

2. What is the favorite costume you have ever worn for Halloween?
Ans. it was in the school play and i was the ghost student so, i was wearing school uniform but i had my ghost make up lol

3. What is your favorite thing about Halloween?
Ans. kids have fun

4. What one topic is (or was) the most painful to discuss with your parents? Why?
Ans. What happened when we were kids and they can't send us to school.

5. What was the happiest day of your life? Do you think you'll ever top it?
Ans. when i had my first child...and he's now 21 years old.

6. What animal would you like to be able to communicate with?
Ans. dog and cat

7. In what way do you come nearest to perfection (as you define it)?
Ans. if i accomplish something hard to do.

8. Do you have any recurring nightmares?
Ans. no...

9. If you could change anything about the way you were raised, what would it be and why?
Ans. i was raised by my aunt and i don't want to change it.

Friday, October 15, 2010

Friday Fill-Ins





So...here we go!

1. Wow, it's Friday again and it’s time for our FFI.

2. I am so beautiful no matter what they say.

3. My favorite way to start a day is when I have my coffee with cream on the table.

4. I was dreaming of Brad Pitt and he walked in the door holding a pumpkin.

5. I look out my window and see if he is still there.

6. Buying a new camera is what I've been thinking about lately.

7. And as for the weekend, tonight I'm looking forward to sleep early, tomorrow my plans include cleaning the house and perhaps ironing since I finished doing my laundry yesterday and Sunday, I want to go to the mall after the mass!


An Old-Fashioned Bedroom Furniture

Do you like hardwood log furniture? How about bedroom furniture that is made of log? Honestly, I don’t like bed in my room that is made of log, but I love to see it from other rooms. Why? It is because I don’t have house helper to help me move the bed, whenever I am cleaning my room, so I don’t like heavy furniture inside my room. Small log furniture will be fine as long as I can move it all by myself. How about you, do you like log furniture? Then you should visit the site and see what you can get from them.

Thursday, October 14, 2010

Nostalgic Thursday - Childhood Days

Photobucket


I was absent last week lol. Thanks to Pretty Rose again for hosting this meme every Thursday.

Why don’t you run along, climb trees or chase dragonflies outside? I once told my eldest son when he was the same age with Janjan. A gale had knocked down our TV antenna and he could not watch his favorite afternoon program. He looked at me as though I had fallen from outer space. My children, especially my first son, do not do kid’s stuff like climb trees, fly kites, collect bugs, swim in ditches, run naked in the rain, or walk barefoot on the grass. It is because we live on the 4th floor of an apartment building on a crowded street in Quiapo, way back early 80’s.

My children ride escalators instead of climbing trees. They frolic in swimming pools instead of rain puddles. They collect posters, stickers and electronic toy cars instead of bugs and bottlecups. Most of the time, they sit in a corner of our living room watching television. They sit and watch life happen instead of going out to live it. I blame myself for much of their loss. Instead of taking them to the hills and the rivers (my grandparents farm), I take them to supermarkets and department stores. Instead of teaching them to listen to the song of birds and the laughter of a brook, I buy them walkman or MP3. Instead of going out with them to look for guavas, I buy them apples from the fruitstand. It is more convenient that way ---for me.

When I was a kid, I don’t have those things that I bought for them. I couldn’t even remember if I have a doll. We were poor and my parents were just contented of the lives that we had. They had no ambitions for their children. Eating 3 times a day was just enough for them. They were not interested to send us to the school either. Fortunately, my mother’s sister sent me to the school in exchange of helping her in their house and store. If I would recall all my childhood days, I could tell that I was less fortunate child for I don’t have a chance to enjoy my life as a child. Now that I have children, even if we are not rich, my children are lucky for they don’t experience the life that I had when I was a kid.

Wednesday, October 13, 2010

ABC Wednesday - M....is for.......

M…………..is for Macaroon

Macaroon is a sweet cookie. For Filipino style macaroon, these are the ingredients.

• Cup butter
• Light brown sugar
• Egg yolks
• Condensed milk
• Shredded or flaked desiccated coconut
• Egg whites


My family loves macaroons. When ever I get a chance to drop at Goldilocks bakeshop, I would surely grab a pack of it. Anyway, if you want to join this meme, just click the badge below. Thanks again to Denise Nesbitt and her team for hosting this very entertaining meme every Wednesday.

Monday, October 11, 2010

Blue Monday - Davao International Airport


It's another bluetiful Monday again. How was your weekend everyone? Hope it was great. Anyway, these photos were taken a few months ago. This is the Davao International Airport here in our place. Janjan, my son, took these while we were waiting for our flight going to Manila. This is the departure area of the airport. Can you spot the blue colors on the pictures?



Thanks to Smiling Sally again for hosting this meme and just click the badge above for more bluetiful entries.

Sunday, October 10, 2010

Business Photography and Printing

Photography is a lucrative part-time business because your job essentially is finished when the coverage or shoot is over. A transaction with one client can be over in one day and you can move on to another client and another shoot. Obviously, photographic equipment and knowledge of picture taking are all you need to start this kind of business. Full-time photographers usually have more equipment such as two or more cameras, extra stand-alone lights, digital cameras and laptops. For simple event's coverage, however, a good high-quality camera with a flash will set you back at least five figures I guess. You may also want to invest in a photo printing business, especially if you don’t have your own studio. Customers for photography vary, and may include anybody who hosts a birthday party, bingo social, baptism, and other events. The only trick impresses them with your work is when you make them look good.

Sunday Stealing



Cheers to all of us thieves!

Sunday Stealing: Another 50 Questions Meme, Part One (perhaps)

1. When you looked at yourself in the mirror today, what was the first thing you thought?
Ans: I am getting older huh u!

2. How much cash do you have on you?
Ans: Cash on Hand or Cash in Bank?

3. What’s a word that rhymes with DOOR?
Ans: poor

4. Favorite planet?
Ans: Earth

5. Who is the 4th person on your missed call list on your cell phone?
Ans: My cousin, her name is MariKris

6. What is your favorite ring tone on your phone?
Ans: it’s my recorded voice saying “pls. pick up the telephone”…if just a message tone…it’s my son’s voice saying in a husky voice “message….messageee….messageeeeeeeeeeeeee!

7. What shirt are you wear?
Ans: I am wearing tank right now.

8. Do you label yourself?
Ans: To whom?

9. Name the brand of the shoes you’re currently wearing?
Ans: I am in the house so I am just wearing house slippers with Disneyland character.

10. Bright or Dark Room?
Ans: Dark when sleeping.

11. Did you do anything to celebrate John Lennon's 70th yesterday?
Ans: No…I am not his fan but I know some of his songs.

12. What does your watch look like?
Ans: Ladies small watch.

13. What were you doing at midnight last night?
Ans: sleeping

14. What did your last text message you received on your cell say?
Ans: Jag Alskar Dig…God natt och sov gott.

15. Where is your nearest 7-11?
Ans: There is no 7-11 here.

16. What’s a word that you say a lot?
Ans: hay sus! Hot sauce!

17. Who told you he/she loved you last?
Ans: my kids

18. Last furry thing you touched?
Ans: my cat.

19. How many drugs have you done in the last three days?
Ans: none

20. How many rolls of film do you need developed?
Ans: my cam is digital so I don’t need a film.

21. Favorite age you have been so far?
Ans: 25 when I gave birth to my first child.

22. Your worst enemy?
Ans: The father of my children. He never supported our kids financially ever since.

23. What is your current desktop picture (extra points if you post it.)?
Ans: Me.

24. What was the last thing you said to someone?
Ans: Bye!

25. If you had to choose between a million bucks or to be able to fly what would it be?
Ans: Fly like Superman? With a million bucks, I could also fly anywhere…so I probably choose a million bucks. Now where is it? lol.

Saturday, October 9, 2010

My Wish on Christmas Holiday

Right now, I am enjoying my coffee with cream, and every time I sipped my coffee, my mind was dreaming that I was sipping my favorite cappuccino. I am a coffee lover, but I am starting to minimize my coffee intake now for I know everything that is too much is bad. I already have a coffee maker, but I want a coffee machine that can make me a cappuccino instantly. I want to have this frothing jug, so I can make my coffee creamier without mixing it manually, and of course, my family will surely enjoy it. I wish this coming holiday; somebody will buy for me this as a Christmas gift lol. Well, honestly, I wish there is a sale on it before the Christmas holiday.

Saturday 9



Saturday 9: Hush

1. In a social setting, are you more of a talker or a listener?
Ans: talker if the topic is not boring…listener if it is all about gossip hehe

2. Do you take compliments well?
Ans: Not all the time.

3. Are you judgmental?
Ans: No. I don’t like to judge people because I don’t like them to judge me either.

4. Do you think more about the past, present or future?
Ans: present and future

5. What do you hate?
Ans: If there are things left undone.

6. Use three words to describe yourself.
Ans: a friendly blogger, addicted to memes, and longing for more opps

7. Do you celebrate Halloween? Explain:
Ans: Oh not for myself but for my son and I allow him to join any Halloween activities because it is fun indeed.

8. If you were mixing up a witches brew, what would be in it?
Ans: I guess ram with cola.

9. If you're in a room with two beds, which one do you sleep on?
Ans: The one that I want.

Enjoy your weekend everyone!

Musical Christmas Cards at the Mall

Yesterday, we were at the mall with my youngest son just to buy his school project. We headed to the bookstore, and fortunately I got all the things that my son needs for his project. While I was walking around the bookstore, it caught to my eyes the gorgeous Christmas decors hanging on the ceiling and there were new lovely Christmas Cards displayed on every rack. Actually, I bought three musical Christmas Cards, and probably I will send it on the first day of December just to make sure that the recipient will receive it on or before Christmas Day. Obviously, the recipient is living outside Philippines. Anyhow, as soon as we got out from the bookstore, Janjan, my son asked if he can play on the animal toy ride first before we eat because I told him earlier that we will eat after getting all his stuff for school. To cut a long story short, I allowed him to play for 10 minutes ride only and then afterward, we ate at Dunkin Donut this time.

Friday, October 8, 2010

Friday Fill-Ins

So...here we go!

1. My favorite month is April and May because it’s school vacation time.

2. Its good to go to the beach early in the morning just to feel the fresh breeze.

3. I love to sniff sniff, sniff of Janjan’s hair.

4. Just coffee with cream is what I like to have as a treat for breakfast.

5. The hobby I enjoy most is singing.

6. Thanks God it’s Friday! oh my!

7. And as for the weekend, tonight I'm looking forward to sleep early for I am so tired today, tomorrow my plans include as usual, separating the colored from the white dirty clothes and Sunday, I want to relax, sleep, eat and sing to my karaoke maybe lol!

Friday Fill-Ins

So...here we go!

1. My favorite month is April and May because it’s school vacation time.

2. Its good to go to the beach early in the morning just to feel the fresh breeze.

3. I love to sniff sniff, sniff of Janjan’s hair.

4. Just coffee with cream is what I like to have as a treat for breakfast.

5. The hobby I enjoy most is singing.

6. Thanks God it’s Friday! oh my!

7. And as for the weekend, tonight I'm looking forward to sleep early for I am so tired today, tomorrow my plans include as usual, separating the colored from the white dirty clothes and Sunday, I want to relax, sleep, eat and sing to my karaoke maybe lol!

Wednesday, October 6, 2010

ABC Wednesday - L

L…..is for Lizard


This is the house lizard here in the Philippines. We called it house lizard for they like to stay in the house, but you can’t see them during the daytime. They only come out when the sun starts to set. I remember my grandmother told us that lizard brings good luck to the house. That they can also tell if there is a visitor coming to your house from a very far place by hearing sounds from them. This little creature is so yucky to me. I am scared to pass if they are on the ceiling of the house but most of the time; they stayed near to the light where they can catch bugs, ants, mosquitoes and all flying small creatures. They sometimes hide to your closet when they lay their eggs.


Thanks again to the ABC Wednesday Team headed by Denise Nesbitt for continuously hosting this educational Meme every Wednesday. Visit more participants by clicking the badge above.

Tuesday, October 5, 2010

Top Droppers in September

zwani.com myspace graphic comments


Huge thanks to all my droppers for the month of September and I hope you will not get tired of dropping here. Special mention to my top 10 droppers and as a reward, I’ll put their links to my sidebar for the whole month of October. Congratulations guys.


Dropper # of drops

Urban Art Blog 31
The Ad Master 31
T-Shirt Reviews 30
my kids are my world 30
Art Shout! 30
Guitarbench.com 29
Slightly Sarcastic 29
Teen Suicide Talk 29
It's An Orange World 28
Jh3riz24 28

Monday, October 4, 2010

Blue Monday - kid


It’s Monday again and it’s time to share our blue photos today. Thanks to Smiling Sally for this beautiful Blue Monday Meme. Anyhow, here’s my entry today.

He is my nephew. He is only two years old and he is so aggressive and determined to learn things in his surroundings. At his age, he understands now on how to run a motorcycle. He knows that you need a gasoline and a key to start the motorcycle. He is a great observer. Speaking of his food, he can eat three times of my plate waaaaaa. He loves to eat and eat and his name is Thirdy!


Saturday, October 2, 2010

Saturday 9: Friends, Again



1. Do you make and keep friends easily?
Ans: I can make friends easily but it will take time before I will keep them. I just want to make sure that they are worth to keep.

2. Who was your very first friend?
Ans: Her name is Marissa but I have not seen her for a decade now.

3. Who has been your friend the longest now?
Ans: My friends in Manila and even if I am here in Davao for almost 5 years now, we still have a good communication thru texting, talking on landline phone and on FB.

4. Tell us about your best friend.
Ans: She’s funny like me, very generous, hardworking, she loves her family, she shares her problems with me and she’s very thoughtful.

5. Tell us about the friend who gets on your nerves the most, and why.
Ans: Oh, her name is Remy. I am always her victim. She invited me to dine anywhere, and then when the bill is coming, it is me who will pay the bill. But I learned my lesson now. Whenever she invited me again, I make sure that she will pay for it and not me. In fairness to her, she’s nice and helpful.

6. Tell us about the last time you let a friend down.
Ans: Last month, I was in Manila and I was invited by my friend to attend her daughter’s civil wedding but I can’t because it was also the day of our flight back to Davao and I can’t rebook our ticket.

7. Tell us about the last wonderful thing a friend did for you!
Ans: She let me borrow her car and the driver when we were in Manila for less than a week. Thanks to you Liz.

8. What was the last 'friend' thing you did?
Ans: Only yesterday, my friend here in Davao needs to go to work for she is on a night shift but her husband didn’t arrive yet, so I nanny her 9 months old twins for a couple of hours. My friend left at 4 in the afternoon and the husband got home at 9 in the evening.

9. Have your ever been jealous of a friend's S/O?
Ans: Sorry, what’s S/O? But anyway, I have never been jealous of my friend’s luck. If she’s happy, I will be happy too, if she’s sad, I am sad too.

Thanks to Crazy Sam for hosting this meme every Saturday and if you want to join, click the badge above this post.

Have a great weekend everyone!

Friday, October 1, 2010

Friday Fill-Ins


TGIF So...here we go!

1. My back still hurting until now.

2. The Cat family is wild.

3. Leaves are falling all around, and I need to sweep it everyday.

4. I have no amnesia but is there a clinic for forgetfulness.

5. Healing is the process of curing somebody.

6. Learning to drive on a motorcycle is what I've been up to lately!

7. And as for the weekend, tonight I'm looking forward to blog hop while internet connection is still running and not crawling , tomorrow my plans include laundry and house chores and Sunday, I want to attend mass again at the Shrine Hills!