Sunday, September 26, 2010

Sunday Stealing: The "I've Been Tagged" Meme



This is my first time to join this Sunday meme. I bookmark this site so I can join this every Sunday.

So, here’s mine now.

1. Where are you from?
Ans: From the Land of Promise, Davao, Philippines.

2. If you could live any place in the world, where would you live?
Ans: I answered this question already on my Saturday meme but anyway, I will answer it again here. I would probably live in Sweden but when I grow old, I will be back here in the Philippines. There is no place like home.

3. What's your favorite blog? I'll check them out of course!
Ans: Oh I love all my friends’ blog. They made me laugh, teary eyed sometimes, and I am happy with them.

4. What is your biggest blogging pet peeve?
Ans: When I received an anonymous comment.

5. What's your favorite TV show this season? I need a new show! :)
Ans: I am not fond of watching TV but I want to watch this Glee Season 2 because of our very own Charice.

6. What's your favorite 'down' time {nothing computer related}?
Ans: night snacks

7. Are you a parent? If so, what's your favorite thing to do with your children?
Ans: I am a single parent and I love playing with them, singing with them etc..etc..

8. What about your blog, have you considered changing?
Ans: No plans at all.

9. What do you do for a living (if you work outside the home or if you work at home)?
Ans: Blogging and a tricycle operator.

10. What is your favorite song at the moment? What is your favorite song ever?
Ans: Listen by Beyonce but to the style or rendition of Charice Pempengco

11. What is your favorite niche TV channel to watch?
Ans: I’ve told you that I am not fond of watching TV but my kids are..and they are on Kamilya Channel, our local channel.

12. If you could have any career, what would it be and why?
Ans: I am an accounting graduate but not a CPA. I worked in this field when I was young and obviously, my new career is blogging. lol

13. What is your favorite outfit?
Ans: Jeans and sexy top.

14. If you could tell your teenage self something, what would you say?
Ans: Obey your parents and listen their advices.

15. What is your favorite recipe?
Ans: CPA or Chicken, Pork, Adobo (Filipino Dish)

16. What is the funniest joke you've ever heard?
Ans: A woman gave birth at 65. Click here.

17. What is your favorite vacation spot and why?
Ans: Beaches for I love to swim and I love to play on the waves.

18. What are you most excited about with fall here?
Ans: No fall here in the Philippines. We only have two seasons and that is Wet and Dry.

19. Did you envision yourself to be where you are today ten years ago? If not, what did you envision?
Ans: nope, I don’t know, probably I am still here in the land of promise with my future grandchildren. waaaaaaaaa

20. If money were no object, what would your dream house look like?
Ans: 2 storey house with a big yard.

21. What is your all-time favorite Disney movie?
Ans: Cinderella, Snow White

22. What blog do you think isn't getting enough notice?
Ans: Blogs that are not joining memes. lol