Saturday 9: Half the Man I Used to Be



Saturday 9: Half the Man I Used to Be

1. Do you feel that you are essentially the same person that your were ten years ago?
Ans: No. I was down ten years ago but I was able to stand again on my own and now I am totally different.

2. Is there something that you have to give all or nothing to?
Ans: I will give everything I can for my children for I don’t want them to experience the life that I had when I was a kid.

3. Have you ever gambled? What have you bet on and for how much?
Ans: Yes. I played mahjong (Chinese game), Lotto, Keno, and Bingo. For lotto, Keno and Bingo, it is just 1 game a week. For mahjong, we sometimes play on weekends or on holiday only.

4. Can you sleep anywhere or does it have to be in a bed?
Ans: Wow! I can’t sleep anywhere. I can’t even sleep on a bed that is not mine.

5. Tell us about the most disastrous or embarrassing first impression you've ever made on someone.
Ans: My first conversation with cross-eyed woman. I don’t know where to look at her and I also don’t know if she was looking at me. So, it was really hard to talk with her.

6. Do you have a memorable "ripped clothing" moment in your life? No? How about in someone else's?
Ans: No, but I experienced an unzipped zipper of my skirt and somebody handed me a note that my zipper was open.

7. What's changed on your blog since its inception? ...a redo? ...a change of pace? ...or is it about the same?
Ans: I changed the layout with the help of my friend and I bought my own domain.

8. If you could travel back in time and whisper something to yourself ten years ago, what would it be?
Ans: Don’t listen to him, he’s a great liar.

9. Okay, let's have it! What's the craziest, most impulsive thing you've ever done?
Ans: Driving without a license.

Have a great weekend everyone. If you want to join or want to read more answers, just click the badge above. Thanks to Crazy Sam for hosting this meme.

Popular posts from this blog

Homes For Sale in Davao

Blue Monday- Grotto of Virgin Mary