Thursday, September 30, 2010

Nostalgic Thursday - My Wrist Watches

Photobucket

How do you treasure the fruit of your labor? Last Sunday, I was at my cousin’s place because it was their patron’s fiesta and every year they celebrated for it. A few days before the fiesta, I was told already not to forget on that day but when the day comes, I was sitting here in front of my computer and doing blogging. I had no plan to go there for I knew she would ask again the things that she wants from me. But when it was almost 2:00 o’clock in the afternoon already, she sent a message to my cell phone asking me where I was. I didn’t reply her message, and I just ignored it. A few minutes later, she called, and I didn’t answer it. Since it was snack's time for me, I went outside to buy a bananaque and I just left my cell phone here in my room. While I was outside, the phone rang again and my mother answered it. Grrrrrr. It was my cousin again. So, when I came back, mother told me to go there when she learned that it was a fiesta and she asked me to bring food when I come back like the lechon.

So, I have no choice, and I can’t even lie now to my cousin for mother told her that I am just here doing blogging. As a result, I went out with an unhappy feeling. When I got there at my cousin’s house, she had visitors from her mother’s side and to our family’s side. It was great indeed to see my relatives again after so many years. I ate. I talked with my relatives. I talked with her relatives too, but I didn’t drink, even if they asked me to. There was a karaoke but I was not in the mood to sing. When it was time for me to go home, I was looking for Janjan, but he was still playing with his cousins, and he doesn’t like to go home. My cousin suggested not bringing Janjan back home, and she will just send it home the next day. Well, I can’t force Janjan to go home, but before I left their house, here we go again; she asked again my Guess wrist watch and Gucci wrist watch.

She was asking these two valuable things of mine for a couple of months now. I bought my Gucci wrist watch at Glorieta, Makati in 2000 for almost 10,000 pesos while my Guess wrist watch was my ordered when my lady boss was in New York City. I didn’t want to give her these things because these were the fruits of my labor when I was still working. Yeah, she was right that Jason and Janjan cannot wear it because these are lady's design wrist watches. The next day, she sent Janjan back home, and she asked the two watches again because when ever she asks me these, I just made many excuses but this time, I cannot make any excuses anymore. The reason why she asks these two watches because she wants to give it to her daughter and one for her too. She told me that I can buy another watch when I am in Sweden already. Hell, it is not the point. I don’t want to give these things for this is my remembrance, but she would never stop asking me these things, so I gave in. Waaaaa. It was really hurting when I handed her the two watches. My heart was painfully crying inside, and I bid goodbyes to my babies, my little treasures. I just wish that she will take care of my little treasure, and I hope it will not reside to any pawnshop here. Until now, I am still hurting of my watches, and I miss them in my jewelry box.

Thanks to Rose for making me cry for today’s meme. Anyhow, visit her for more Nostalgic entries.

Wednesday, September 29, 2010

ABC Wednesday - K....is for Ketchup



Hi Everyone! It’s time for our ABC Wednesday meme again. Thanks to Denise Nesbitt and her team. We are now on letter K….are you ready?

K……….is for Ketchup

My youngest son is a ketchup lover. He can’t eat without a ketchup on the table especially for fried chicken, fries, burger, fried fish etc..etc. He always asks for it whenever he’s on the table. Anyhow, I found this photo on blogher.com, and I also found on how to make ketchup. So I thought, it would be nice if I will share it with you on how to make homemade ketchup.


Homemade Ketchup

Yields: 1/4 cup (4 servings)
Allergy info: soy-free, dairy-free, gluten-free

Ingredients:
3 tablespoons tomato paste
1 tablespoon turbinado sugar
2 teaspoons balsamic vinegar
1/8 teaspoon crushed garlic (about 1/2 small clove)
Water to thin
Salt to taste

Directions:
In a small bowl, combine the tomato paste, sugar, balsamic vinegar and garlic. Add water, 1/4 teaspoon at a time, until the ketchup is the desired consistency. Adjust seasoning, adding salt to taste, and additional sugar or vinegar. Set aside for 15 minutes and serve. Store covered, in the fridge, for up to 7 days.

Tuesday, September 28, 2010

Playing Games with my kids



This is a Sponsored post written by me on behalf of PlayStation(R) Move. All opinions are 100% mine.



A few days ago, I was dreaming if somebody will give my son a new PlayStation®Move. He has already a PlayStation 3 but my son doesn't stop asking me to buy this new PlayStation.  His godfather, who is my first degree cousin, will arrive from the states this week, and I wish my cousin will buy a PlayStation(R)MOVE for my son. My son is his favorite nephew, so every time he arrives from the states, he will bring my son to the mall and buy anything that my son wants. He is like a genie or Sta. Claus for Janjan. I would also like to have this new PlayStation because of its outstanding features of the motion controller that can be used and move to any directions. Plus, you can bring motion gaming exclusively to your existing PlayStation®3 with the MOVE bundle package for $99 only.

These days many young people are hooked on network gaming at the internet café so, I would definitely like to have this PlayStation in our home; at least my kids will just play inside our house any time of the day. Playing along with my kids, especially before going to bed would be a great bonding moment for us. My two boys would certainly like to play each other but a different situation arises when the youngest is the loser. Lol I played Legend of Spyro: The Dawn of the Dragon. I love this game for it has colorful graphics, interesting adventures, and it is easy to play. Now, I am looking forward to on buying The Lord of the Rings: Aragorn’s Quest. How about you guys, would you like to have this PlayStation®Move now? I guess, you would want it for this is good for the whole family too.



Visit Sponsor's Site



Monday, September 27, 2010

Blue Monday

This was taken a few months ago when we celebrated Kadayawan Festival 2010. Can you spot the blue? Anyhow, thank you to Smiling Sally for hosting this successful bluetiful meme every Monday.


Head on over to her site and see more blue entries. Have a wonderful day everyone.

Sunday, September 26, 2010

Sunday Stealing: The "I've Been Tagged" Meme



This is my first time to join this Sunday meme. I bookmark this site so I can join this every Sunday.

So, here’s mine now.

1. Where are you from?
Ans: From the Land of Promise, Davao, Philippines.

2. If you could live any place in the world, where would you live?
Ans: I answered this question already on my Saturday meme but anyway, I will answer it again here. I would probably live in Sweden but when I grow old, I will be back here in the Philippines. There is no place like home.

3. What's your favorite blog? I'll check them out of course!
Ans: Oh I love all my friends’ blog. They made me laugh, teary eyed sometimes, and I am happy with them.

4. What is your biggest blogging pet peeve?
Ans: When I received an anonymous comment.

5. What's your favorite TV show this season? I need a new show! :)
Ans: I am not fond of watching TV but I want to watch this Glee Season 2 because of our very own Charice.

6. What's your favorite 'down' time {nothing computer related}?
Ans: night snacks

7. Are you a parent? If so, what's your favorite thing to do with your children?
Ans: I am a single parent and I love playing with them, singing with them etc..etc..

8. What about your blog, have you considered changing?
Ans: No plans at all.

9. What do you do for a living (if you work outside the home or if you work at home)?
Ans: Blogging and a tricycle operator.

10. What is your favorite song at the moment? What is your favorite song ever?
Ans: Listen by Beyonce but to the style or rendition of Charice Pempengco

11. What is your favorite niche TV channel to watch?
Ans: I’ve told you that I am not fond of watching TV but my kids are..and they are on Kamilya Channel, our local channel.

12. If you could have any career, what would it be and why?
Ans: I am an accounting graduate but not a CPA. I worked in this field when I was young and obviously, my new career is blogging. lol

13. What is your favorite outfit?
Ans: Jeans and sexy top.

14. If you could tell your teenage self something, what would you say?
Ans: Obey your parents and listen their advices.

15. What is your favorite recipe?
Ans: CPA or Chicken, Pork, Adobo (Filipino Dish)

16. What is the funniest joke you've ever heard?
Ans: A woman gave birth at 65. Click here.

17. What is your favorite vacation spot and why?
Ans: Beaches for I love to swim and I love to play on the waves.

18. What are you most excited about with fall here?
Ans: No fall here in the Philippines. We only have two seasons and that is Wet and Dry.

19. Did you envision yourself to be where you are today ten years ago? If not, what did you envision?
Ans: nope, I don’t know, probably I am still here in the land of promise with my future grandchildren. waaaaaaaaa

20. If money were no object, what would your dream house look like?
Ans: 2 storey house with a big yard.

21. What is your all-time favorite Disney movie?
Ans: Cinderella, Snow White

22. What blog do you think isn't getting enough notice?
Ans: Blogs that are not joining memes. lol

Need Extra Money?

You can be an events coordinator if you enjoy organizing parties, creating themes, and coming up with fresh ideas. Your job is basically to do the worrying for your host. Depending on your arrangement with your customer, you may handle the planning and preparations or take care of everything for him or her. Events coordinators are becoming more and more indispensable as hosts and hostesses realize they can let other people handle their party so they can enjoy it along with their guests.

What will you need to start? Your chief allies are your contacts: the caterers, entertainers, florists and souvenir makers plus the different venues for holding parties, meetings, and get-togethers. Ask your friends and relatives for their contacts and recommendations. To succeed as an events coordinator, you must be highly organized, with a good office location, the office must be presentable with good office Furniture and you must be always on top of things.

Saturday, September 25, 2010

Saturday 9: Just Like Me



1. Who in your life do you think behaves and thinks the most like you do?
Ans: My Aunt, my mom’s sister but she’s now with our creator.

2. As a kid, were you ever wrongly accused (and punished, if it went that far) for something you didn't do? If so, what was it? What happened?
Ans: Yes, I am the eldest and I took care of my brother but he was a naughty boy and it was me who got punished whenever he did something bad in your house.

3. What about as an adult, were you ever wrongly accused for something you didn't do?? Do you think it's worse to be accused as a child or an adult? Why/why not?
Ans: Yes, when I was working but I managed to clean my reputation. It is hard if you are adult because you can’t easily forget it. Unlike the child, they didn’t take it seriously.

3. What’s the scariest weather situation you’ve experienced?
Ans: Storm in Manila and there was a flood in our place.

4. If you could wake up tomorrow morning in another country, where would you want to be and why?
Ans: Sweden for there is a job waiting for me there.

5. Instead of going to work Monday, if you could spend the entire day doing something else--any one or two things that you absolutely love doing--what would you do?
Ans: If no school, I would rather go the beach but if the sun is so hot, I would rather stay inside the house and play on FB.

6. What sites (other than meme sites) do you use most to help you post on your blog?
Ans: Facebook and Twitter

7. Check out a post on your blog from six months ago (March 2010) and tell us what is different now about your blog and/or life?
Ans: Waaaa…you reminded me the saddest month of this blog for I lost my PR 3.

8. What was the last photograph you took?
Ans: This one…but dunno if it is the praying mantis. I saw this last Sunday when I attended mass at the Shrine.


9. Which fashion trend do you believe is the most horrendous and why?
Ans: When a man wearing a pants and he’s showing the crack. Why? Because when he farts, it will easily explode. lol

Thursday, September 23, 2010

Nostalia Thursday

Photobucket


I had mentioned already here that we were in Manila two weeks ago. On the 3rd day that we were there, I went to Philippine Stock Exchange Center in Ortigas alone (minus Janjan) for I have an important thing to do on that place. I was glad that when I was there, the person whom I was looking for was there, and we ended up our conversation with a great smile. After my transaction with her, I headed to SM Megamall, a few meters where I was. Since, it was lunch time already; I was so excited to visit the small food outlet at the supermarket section. I was surprised that the food store that I used to eat when I was working on that place was still existed. The costs of their foods are just enough for the ordinary employees of the mall. Probably, this could be the reason why the store lasted for a decade now.

I ate, and I went inside at the supermarket, department store, shoe store, my favorite Manels, Cinderella boutique, SPIRIT, to name a few. I also went up on the 5th floor because I had planned to rebook our ticket back to Davao but the airline office told me that I can only rebook my ticket two days before departure time. Sigh! I was late because we will fly the next day back to Davao. Nevertheless, I still had great time on that day for I could see once again the place where I used to be from Monday to Saturday. It was nice to recall the days when I always in a hurry on getting in and out of the mall every day. That after work, I will get a FX ride (sort of Taxi, but it has 8 to 10 passengers inside), or a jeepney ride.

Anyhow, thanks to pretty Rose again for reminding me, and for hosting this exciting life story Meme. Lol

Wednesday, September 22, 2010

ABC Wednesday - J.....is for


J....is for Jeepney

This is our mode of public transportation here in the Philippines. We sometimes called these vehicles as King of the road.




Head on over to ABC Wednesday for more "J's". If you want to join, just click the badge above.

Monday, September 20, 2010

Blue Monday - My Bodyguard

This is my youngest son. He's actually my little bodyguard for where ever I am, he's with me. Try to leave him in our home without his approval or else the house would be like there was a tornado.


Thanks to Smiling Sally again for hosting this bluetiful Monday meme. Have a great day everyone.

Saturday, September 18, 2010

Saturday 9: Don't Let the Sun Catch You Crying



Saturday 9: Don't Let the Sun Catch You Crying

1. When was the last time you cried?
Ans: I can’t remember.

2. If you could wake up tomorrow with a new talent, what would it be?
Ans: Superwoman like Superman so I can fly anywhere I want without a visa. Ha ha

3. Who is someone (other than yourself) would you like to go back into your past and talk to and why?
Ans: I can’t think of anyone.

4. What is your favorite meal eating out?
Ans: No such favorite place and food. It depends on the mood.

5. Do you feel energized or drained by being in a group situation? If the answer is "it depends," on what does it depend?
Drained, especially if the venue is noisy.

6. What word do you use far too frequently?
Ans: “Ouch! And Aha!

7. What’s a word you’ve invented? (alternate question: What needs a word but doesn’t have one yet?)
Ans: It’s a visayan word (my native tongue) but I don’t know these in English.

8. Pick out one of your favorite songs. Go to Song Facts and tell us about the song's history.
Ans: Listen by Beyonce

Songfacts:


This was written for the movie Dreamgirls, where Beyonc stars as Deena Jones, a character based on Diana Ross. Jones feels trapped in the film and unable to find her voice, until she breaks out with this song where she asserts herself. (thanks, Donovan Berry - El Dorado, AR)


During its second week at #1 on the Billboard 200 in January 2007, The Dreamgirls soundtrack sold 60,000 copies, the lowest sales figure for a chart-topping album.


In December 2008 this song returned to the UK chart and indeed entered the Top 10 for the first time, after a performance by in a duet with Alexandra Burke on the X-FactorTV show.

9. What is your absolute favorite piece of furniture you have and why?
Ans: Bed of course for this is the place where I can dream an impossible dream. Lol

Thanks again to Crazy Sam for hosting this meme.

Thursday, September 16, 2010

Nostalgia - My Old Place

Photobucket

Last week I was in Manila. The day after our interviewed, I went to our old place in San Miguel, Malacanang. My kumare was not in their house when I visited her. The house helper told me that they went to Cavite. We had a little chit-chat with the helper but since my time was so limited, I left and I headed to my son’s school at National Teacher’s College or NTC to get his school year book and I also went to San Miguel Church to get Janjan’s baptismal certificate. After getting all those stuff, I went to Quiapo Church. There were no changes on the church and on the plaza. The statue that I was told you on one of my Nostalgia entries about an earthquake in 1990 was still there.

My heart was yearning when I saw people that they were almost inside the church and selling all those religious things. I wish they will give a little respect to the church and to the people who were praying inside the church. They were noisy, yelling all those religious stuffs, using those vulgar languages when they don’t have sales, etc..etc. I supposed to take photos, but I was scared if somebody will grab my camera. Quiapo is not a safe place to display your valuable things. Robbers, snatchers, hold-uppers are just around and watching your steps. I went to Quimpo market where I used to buy our food, and it was still the same. My “suki” on fish was still there, and she was happy to see me again and so do I. She was surprised that I am still slim with long colored hair. She called me “Tisay Ganda” actually. We had a little chit-chat again, she wanted me to come back the next day for it was her daughter’s civil wedding, but I can’t. I went to SM Quiapo, the smallest SM in Manila. I could remember that it was only 3 floors in the year early 80’s and on top of it was a hotel. Now, it has 5 floors. How happy I was when I saw again the place where I spent my younger years. I was there for two decades.

Thanks to pretty Rose for reminding me this meme today. I love you Rose ha ha. More entries on her site so go and visit her.

Monday, September 13, 2010

Blue Monday

It's Blue Monday again and thanks to Smiling Sally for hosting this bluetiful meme. Here's my entry for this week. It was me and my niece when we celebrated my son's birthday at the pool.

Me and my niece named Myl-myl

For more blues, just click the link above. Happy Monday everyone.

Sunday, September 12, 2010

Printing Press Business

My aunt is a banker five days a week, but after office hours and on weekends, she helps run their printing services that she and her husband had put up in 1996. Their company is a small printing establishment that concentrates on commercial printing and design services and recently they added custom printing business cards. There are many printing presses in the metropolis, but printing requirements just keep on going, and that makes it a good opportunity to them.

I could remember that my aunt started with one used printing machine and if orders were bulked, they asked for a subcontractor to do the job. The couples are now in their late 50’s but no one of their children wants to follow their business once they retired. My cousins are not interested in their business. I sometimes made a joke to my aunt that if my cousins don’t like to continue the business when they retire, then I will volunteer myself, but I need first their guidance, since I have no idea about running a printing press business.

I know God Knows Best

I had an interview a few days ago and I am not sure if I pass or not but the result will take a couple of months. All I can do for now is to wait and pray for a positive result. So, here is my prayer and I hope you will include me on your prayer too.

Lord, stay close by when showers fall
Upon the plans we make;
Help us to always understand
It's You who gives and takes.
For Your ways are not our ways
And our thoughts are not Yours;
Our plans are sometimes foolish,
But Yours are always sure.

Lord, lift us up when showers fall
On plans we thought profound;
Help us to somehow realize
Our plans aren't always sound
To finite minds, we must confess,
They seem to meet the test,
But help us, Lord, to understand
It's You who knows what's best.

A Trusted Dating Site

When I was in Manila a few days ago, I went to an internet café just to open my mail. The café was full of costumers; most of them were young ladies. I saw them chatting, talking on a video cam and some were just playing on Facebook. There were two young women sitting beside me, and they kept on laughing without a sound. They covered their mouth with hands while laughing. It seems that they had fun chatting on a foreign face in front of their web cam. Since they were just beside me, I had a chance to talk with them. I asked what site they were using because it sounds like they found a great site for chatting. The young woman told me that it was a calgary dating site, and she has been using this site for a couple of weeks ago for she wants to meet new friends and maybe more in the future. Well, I will try to tell my friend about this site. Perhaps she might be interested with this for she likes meeting new friends on the net.

Saturday, September 11, 2010

Saturday 9: Tell Her No



Wanna join? Click the banner above and answer the 10 questions every Saturday.

1. When was the last time that you had to tell someone that you loved, that the answer was no?
Ans. Just a few days ago. We were in Manila and my son doesn’t like to go back here in Davao for he was still enjoying at MOA (Mall of Asia), Market Market and all the places that have lots of fun but I said no and we need to go home.

2. When was the last time you visited a hospital?
Ans. I visited a public clinic a few weeks ago for my blood pressure monitor.

3. If you were to start a club, what would the subject matter be, and what would you name it?
Ans. I will name it Blogger’s Club and it’s a place for bloggers to relax.

4. Have you ever hit someone of the opposite sex?
Ans. Hit??? No, I am scared if he hits me back.

5. What's the first thing you notice about the preferred sex?
Ans: Shocking!!!

6. What really turns you on?
Ans: When he is walking around the bedroom NAKED! I love to see the wiggle, waggle thing lol.

7. What was your biggest mistake?
Ans: When I let him hurt my feelings for so long. Luckily I am free now.

8. Tell us something totally random about yourself.
Ans: Friendly, fun to be with, I don’t smoke, I don’t drink, I love singing and I love shopping.

9. Has anyone ever said you looked like a celebrity?
Ans: Yes, I was told that I look like Gydel Mercado, our local celebrity.

Friday, September 10, 2010

Filipino time, Swiss time, American time, what’s the difference?

For those who didn’t know, Janjan and I went to Manila last Monday morning and we got back here in Davao last Thursday night. I had an interview for getting a “Live and Work Visa” for Sweden. The interview was great but the result was not great lol. I need to wait for a couple of months to get the result. The Manila Consulate will send my application to Bangkok Consulate then the later will send my application to Sweden. Actually, there is no Consulate General of Sweden in Manila. The Swiss Consulate agreed to entertain applicants in behalf of Sweden but they are not allowed to decide or release any visas for Sweden. They will only accept applicants, interview them and then send those applications in Bangkok Consulate General of Sweden. But if you are in a hurry, you can directly apply any visas for Sweden in Bangkok.

Anyway, before the interview, I need to pay my application at the Bangkok Bank at Ayala Ave., Makati City, but the place for interview was far from the bank, I need to ride a taxi to get in there. My interview was supposed to be at 2:30 p.m. but my name was called at 4:00 p.m. and we finished almost 6:00 o’clock in the evening. Grrrrrrr. That’s why I told myself that Swiss time and Filipino time are the same but not American time. Lol.

Well, that’s all for now I guess, and I will continue this on the next post.

Thursday, September 9, 2010

I am back

zwani.com myspace graphic comments


I am back guys and I would like to say Thank You to all the people who visited me while I was away for four days. However, I am so tired now. We just got back home, so I promise to visit you back tomorrow. Thank you so much again and Happy Thursday everyone. Good night!

Monday, September 6, 2010

Blue Monday - Swing

It’s time to post for our Blue Monday meme hosted by Smiling Sally. Here’s my entry for this week, a white swing. I so love to put this in our yard but until now there’s no available stock at the furniture store that I visited few weeks ago. They have swing but I don’t like the style, so I will just wait until this design is available. Oh! Wait, can you spot the blue?

Saturday, September 4, 2010

Saturday 9: Half the Man I Used to Be



Saturday 9: Half the Man I Used to Be

1. Do you feel that you are essentially the same person that your were ten years ago?
Ans: No. I was down ten years ago but I was able to stand again on my own and now I am totally different.

2. Is there something that you have to give all or nothing to?
Ans: I will give everything I can for my children for I don’t want them to experience the life that I had when I was a kid.

3. Have you ever gambled? What have you bet on and for how much?
Ans: Yes. I played mahjong (Chinese game), Lotto, Keno, and Bingo. For lotto, Keno and Bingo, it is just 1 game a week. For mahjong, we sometimes play on weekends or on holiday only.

4. Can you sleep anywhere or does it have to be in a bed?
Ans: Wow! I can’t sleep anywhere. I can’t even sleep on a bed that is not mine.

5. Tell us about the most disastrous or embarrassing first impression you've ever made on someone.
Ans: My first conversation with cross-eyed woman. I don’t know where to look at her and I also don’t know if she was looking at me. So, it was really hard to talk with her.

6. Do you have a memorable "ripped clothing" moment in your life? No? How about in someone else's?
Ans: No, but I experienced an unzipped zipper of my skirt and somebody handed me a note that my zipper was open.

7. What's changed on your blog since its inception? ...a redo? ...a change of pace? ...or is it about the same?
Ans: I changed the layout with the help of my friend and I bought my own domain.

8. If you could travel back in time and whisper something to yourself ten years ago, what would it be?
Ans: Don’t listen to him, he’s a great liar.

9. Okay, let's have it! What's the craziest, most impulsive thing you've ever done?
Ans: Driving without a license.

Have a great weekend everyone. If you want to join or want to read more answers, just click the badge above. Thanks to Crazy Sam for hosting this meme.

Thursday, September 2, 2010

Nostaligia Thursday - Photograph

Photobucket

The Dias Family...Greg and Dhemz, Buddy and Akesha

Last week I was not able to post my entry. I had no time to write any article for my blogs because it was my son’s periodical test. Everyday we reviewed his lessons. Aside from his school periodical test, I also had bad internet connections. I went to internet café just to post an article. Anyhow here’s my short entry for this week.

This Mom’s Place blog was created in December 2008. A few months later, I gained lots of friends and one of them designed my blog’s template for no cost at all. She also designed my badges, and when ever I got trouble with my blogs, she’s the one who always there for me. Last Christmas, she sent me a gift, so sweet, as sweet as those chocolates she sent. She also included her family picture and this family picture of her is the most important and memorable to me. I will bring this picture, wherever I go. Janjan loves the picture too because of Buddy and Akesha lol. He said Buddy is handsome and Akesha is pretty. Wow! I have no idea what’s in his mind when he was looking at the picture. I am very thankful that I met this lovely young mother inside and outside here in the blogsophere. I just wish I will meet her and her family in the future. And this person is no other than, author of My Life Perception and Inspiration, The Dias Family, Savour ‘d Flavour, and more. Her name is Dhemz. And to Dhemz, hugs and kisses from me! 2 thumbs up for you!

For more exciting and memorable posts, visit Nostalgic Marveling hosted by Rose.

August Top 10 Droppers

zwani.com myspace graphic comments
Huge Thanks to ALL my droppers and here are my Top 10 droppers for the month of August.

Urban Art Blog 31

T-Shirt Reviews 31

Guitarbench.com 31

my kids are my world 31

Art Shout! 31

Jh3riz24 30

comatised 30

Things We Share 30

Urban Art by Paul Baines 29

Teen Suicide Talk 29