Saturday, August 21, 2010

Saturday 9



Saturday 9...and here we go:

1. Where were you the last time that someone welcomed you back?
Ans: I was at my cousin’s place and they asked me to come back on their
town festival which is next week.

2. Tell us who is you favorite non-family member to hang out with?
Ans: My Swedish friends.

3. What was the last thing that happened to anger you?
Ans: When the internet connection crawling like crazy again.

4. What was the last thing that you saw that was shocking to see?
Ans: When our dog died a few weeks ago.

5. What is your favorite thing to do on Saturday besides Saturday 9?
Ans: Malling, shopping, and eating.

6. Have you had your summer vacation yet? If yes tell us about it.
Ans: Oh we are near to the beach so almost everyday we were at the beach to swim.
7. Pick out one of your cousins and tell us about them.
Ans: Her name is Baby. I picked her out for she is my greatest enemy ha ha. She got jealous
on me because I am prettier, sexier, and smarter than her.

8. Do you have any special plans for next week?
Ans: Yes, buying a plane ticket for Manila. We will be in Manila a week after next week.

9. At what age will you consider yourself old and why?
Ans: I couldn’t remember the exact age but I was young when I learned to stand on my own
feet.

Thanks to Crazy Sam for hosting this Saturday 9 meme. For those who wants to join this meme, click the badge above this post.